За да добавите съб домейн към Вашият уеб сайт влезте във Вашия Контролен панел, изберете меню DNS, след което добавете "A" запис с предпочитаното от Вас име на съб домейна в полето "Име на хоста". Изберете IP адреса на сървъра и натиснете бутона Запис. След няколко минути Вашият съб домейн ще бъде публикуван в Интернет :

 

Ако желаете да направите нов УЕБ сайт сочещ към Вашият съб домейн можете да го добавите от менюто Сайтове, като посочите за име на Домейн новосъздадения съб домейн. След като попълните и останалите параметри на Вашият нов уеб сайт натиснете бутона Запис:

Доставчикът, който ползваме е с най-големите центрове за данни позиционирани в Германия. Основно използваме сървъри, които са позиционирани в Германия ( Дюселдорф ). Те се ползват с много добра видимост и скорост в Европа и Африка. Ако желаете Вашият хостинг да бъде разположен на друг континент, моля посочете в коментар към поръчката, къде желаете да бъде позициониран Вашият сървър. Възможните варианти за избор са:
 • Европа с център за данни в Германия
 • Обединено Кралство с център за данни в Обединено Кралство
 • САЩ  с центрове за данни, който може да посочите:
  • Съединени щати Изток (New York City)
  • Съединени щати Запад (Seattle)
  • Централни Съединени щати (St. Louis)
 • Азия с център за данни в Сингапур
 • Австралия с център за данни в Сидни

Лесно може да видите колко от Вашето дисково пространство използвате в момента като влезете във Вашия Контролен панел:

 

Контролен панел

Към нашите хостинг услуги ние Ви предлагаме инструмент, с който лесно и бързо можете да изберете и инсталирате от над 400 готови системи. Селектирани са най-популярните платформи и скриптове за уеб сайт като Wordpress, Joomla, Lavarel, OpenCart и много други. 

Влезте във Вашия Контролен панел и изберете меню Инструменти, след което изберете от лявата страна на екрана Softaculous:

Инструменти -> Softaculous

Ще се отвори нов раздел от където ще можете да изберете и инсталирате, премахнете или замените предпочитаната от Вас платформа или скрипт за Вашия Уеб сайт: