Добавяне на поддръжка на PHP 8.2

Добавяне на поддръжка на PHP 8.2

Добавена е поддръжка на PHP 8.2 за всички клиенти на хостинг услуги

В стремежа си да подобрим качеството на услугите, които предлагаме на нашите клиенти. Ние от it България се грижим да предоставяме на време всички актуализации и да обновяваме съобразно предоставяните от нас услуги. В тази връзка е добавена поддръжка на PHP 8.2.1 на всички наши сървъри за клиентите на хостинг услуги.

На 8 Декември 2022г. бе пусната официалната версия на PHP 8.2. Това е основна актуализация на езика PHP. Той съдържа много нови функции, включително класове само за четене, null, false и true като самостоятелни типове, остарели динамични свойства, подобрения на производителността и др. Повече информация може да намерите в официалния сайт на PHP.

На сървърите на it България за споделен хостинг и VPS се поддържат PHP версии 5.6, 7.0, 7.1, 7.2, 7.3, 7.4, 8.0, 8.1 и 8.2. Нашият екип препоръчва на всички наши клиенти да преминат към версията на PHP на техните уеб сайтове до 8.2 за да подобрят производителността си, както и да избегнат нежелани хакерски атаки. За целта влезте във Вашият хостинг профил в секция Сайтове изберете Вашият Уеб сайт и от менюто PHP Version избере PHP 8.2.

Ако изпитване затруднения с преминаването към версия PHP 8.2, моля отворете заявка в ERP системата ни и нашият екип ще го направи вместо Вас.

* преди преминаване към последната версия на PHP, моля убедете се , че всички Ваши потребителски скриптове и кодове поддържат най-новата версия.

Преминете към PHP 8.2

Сподели тази публикация