Хостинг

Да, всички наши хостинг планове поддържат както последна версия на PHP 5.6 , така и PHP 7. От контролния панел Вие можете да дефинирате коя версия на PHP да използва всеки един Ваш УЕБ сайт.

В контролния панел, след като влезете на Вашите “Сайтове”. В дясно на всеки Ваш сайт (име на домейн) има иконка, която отваря връзка с пълните статистики за посещенията в сайта Ви. Ние използваме два вида софтуер за детайлна информация за анализ на посещенията: Webalizer и AWstats.

За разлика от повечето хостинг компании, ние предоставяме изцяло SSD базирано хостинг решение. Така бързодействието на Вашия сайт е гарантирано до 10 пъти по-бързо от колкото обикновените хостинг планове или SSD оптимизираните.  Спрямо обикновените и SAS дисковете, SSD технологиите навлязоха сравнително скоро в ИТ индустрията и все още са значително по-скъпи като решение. Ние използваме изцяло SSD дискове за базите данни на Вашия сайт, е-мейли, уеб файлове и други.

Всички наши хостинг планове са с включен неограничен трафик в тях. Вие няма как да превишите лимит за трафик, защото нямате такъв.

Вашата нова УЕБ страница ще бъде готова и видима в публичното УЕБ пространство до 24 часа след като получим плащането от Ваша страна. Ако имате собствен домейн е необходимо да го опишете в DNS зоната в нашия контрол панел и да създадете сайт, където да поставите дизайна, който сте закупили. Ако изпитвате затруднения в някоя от стъпките , моля свържете се с нашия център за поддръжка, ние ще Ви помогнем!

Пренасочете и домейна си към нашият хостинг като използвате следните Name сървъри:

ns1.onlinetoday.info
ns2.onlinetoday.info